30. november 2010

Den travle tid

Min yndling tid står for døren og jeg er næsten klar til årets første julemarked.
Det der engang var mit spisebord er forvandlet til en stor bunke af papir, dekorationsting, glimmer og dobbeltklæbende tape. Jeg er i fuld gang med at lave alverdens ting og vil i den nærmeste tid vise dig tingene og hvordan de laves.


Opskriften på stjernen kommer senere.

19. november 2010

Kreativ morgen

Du kender sikkert de der morgener, hvor man bare er udhvilet, frisk og helt klar til dagen. Sådan havde jeg det i morges kl 7 og da jeg ikke havde andet jeg skulle, ja hvorfor så ikke begive mig ind i det kreative univers. Med pyjamas, sokker og te, gik jeg i gang med et par stjerner mere, fik lavet 6 samt taget billeder til opskrifterne på dem.

Jeg var oppe hos min mor i går og lave aftaler om årets kranse og pynt til kirkegården. Det gav en ny kunde, som altid er dejligt at få :-D Jeg har arbejdet meget med blomster før hen og nu er det kun på hobbyplan, men nyder meget at lave det. Jeg fik også lige en stak strikkede og hæklede ting til nisser, som bare skal hæftes og samles, hun havde også lavet de sødeste hæklede engle som skal med på marked.. skønt.

Min mors strikkede nisse ting.

Da jeg var ved at finde nogle hobby ting i dag, fandt jeg også lige disse fine perlestjerner jeg har lavet engang... nu kommer de frem igen og er ved at overveje om jeg kan lave en topstjerne til træet i perler.

Billedet er desværre ikke så godt.

15. november 2010

Små engle


Disse små engle er både nemme at lave og så har du sikkert allerede en del af de ting der skal bruges. Du skal bruge saks, klipsemaskine, palietter eller andet pynt, limpistol , klokker eller træperler og bånd med metal i siden.

Jeg bruger 4 cm gennemsigtig bånd fordi jeg synes at det giver det pæneste resultat.


For at lave nederdelen skal du folde et stykke bånd i zigzag 7 gange, så hver fold er ca 1 cm.


Klip stykket af og mas det helt sammen.. Klips det i den ene ende, lidt under metaltråden

Klip nu metaltråden af i den ende der er klipset og fold nederdelen ud til en vifte.

For at lave vinger, skal du igen lave en zigzag foldning, men denne gang kun 5 folder og nu skal du klipse på midten i stedet. Fold vingerne ud.


Så er der kun tilbage at lime dem sammen, sætte et hoved på og en lille pynteting hvor vinger og nederdel er limet sammen. Til hoved bruger jeg en lille klokke eller træperle.

God fornøjelse og skriv endelig hvis du er i tvivl om noget.