28. december 2011

Nytår i vente

Så er alt jule halløjet overstået for denne gang og jeg har virkelig nydt at være sammen med familien. jeg har fået startet på et ginko sjal, med mit  vundne drops delight garn og det bliver rigtig godt..

Mit arvetta garn bliver brugt til en padjapuur.. har tidligere vist den.. den bliver så lækker og kan ikke vente til den er færdig :)

Opskrifterne finder du på ravelry og de er nemme at følge, selv om de er på engelsk :)

jeg har også sat niecen i gang med et tørklæde, da hun brokkede sig over at hun ikke havde et.. jamen dårlig undskyldning når man kan strikke.. he he.

20. december 2011

herlige kalendergaver

Jeg har været super heldig og har "vundet" 2 kalendergaver i år. den første var 2 nøgler drops delight garn og en opskrift på et sjal.. dejligt garn og virkelig en gave jeg kan bruge.



Den næste er også garn.. denne gang er det 4 nøgler arvetta og en opskrift på et sjal.. føler mig overdrevet heldig og det er virkelig skønne gaver og hvad bedre er, er at det er lige "mine" farver.


Når det er sagt så er julestressen i fuld gang i de små hjem og at køre til Vejle er virkelig noget jeg skal overtale mig selv til i denne tid... meeen den sidste gave skulle købes og det var egentlig også meget hyggeligt. Mit fokus punkt var at jeg skulle bare ud af vejle også behøver jeg ikke at komme der mere inden jul :) Hestene skulle ordnes og det er såmænd også rigtig hyggeligt.. kæmpe vinterpels og dejlige dyr der står og gumler.. så er det næsten jul for mig.


Så smuk er hun om sommeren.  Jeg ved godt at hun ikke er super køn i bamset og våd udgave, men hun er dejlig trods alt.

14. december 2011

Malerier

Jeg er kommet i male humør, for det er et humør jeg er i :D skal være klar til at lave om og om indtil jeg er tilfreds.
Først er det 4 akrylmalerier, inpireret af heste og ikke bare brun eller sort, det er ligesom for nemt, men det at lave nogle i andre farver og stadig få dem til være pæne og noget jeg har lyst til at se på.
                                                                                          

                         

Jeg har også lavet nogle akvareller, disse var bundne opgaver, da de var solgt på forhånd. Det skulle være engle i farverne lilla, pink og grøn.. 1 i hver farve.

 

Så lavede jeg et par ekstra, da jeg havde flere ideer :D


9. december 2011

De kære dyr

Den sidste tid har været stress og kreativiteten har fået en pause. Min hest blev skadet og 3 dyrlæge besøg på en uge.. 2  benskader , samt at jeg skulle give hende sprøjter og andet medicin, har sørme sat sine spor. Jeg tilbragte noget der ligner 9 - 10 timer hos hende den ene dag, fordi hun skulle vågne fra bedøvelse.. aii altså og så lige til jul..

jeg har dog  fået malet lidt, 4 akryl malerier og er i gang med en engle  akvarel serie på 4 billeder, som er solgt til usa.. skønt. Billeder kommer senere :D