29. januar 2012

skøre ideer.

Jeg er i fuld gang med at kreere nye puder til stuen. Er i kreativ mode og var lige nød til at prøve noget lidt anderledes. jeg fandt en top, som jeg aldrig får brugt og så kan den jo lige så godt blive genbrugt :D Den blev til en pude, jeg har bare syet top og bund, så var den klar :) den skal dog ikke bo i min stue, for det ville blive for meget tror jeg, både multifarvede puder og dyreprint.. aii tror ikke det lige er mig :)

jeg har pt. 12 puder fra stue og soveværelse som jeg kan boltre mig med.. Jeg tror der skal laves et par stykker til mine nevøer, på deres nye værelse og niecen skal heller ikke snydes :) Men først min stue, den trænger mest :)

26. januar 2012

Trænger til lidt farve

Jeg har brug for lidt ny farve på min stue, jeg har sort og hvid som grundfarver i min stue, så kan jeg nemlig have billeder, puder mv med masser af farve på. Lige nu er det pudernes tur til at få lidt mere farve.

Jeg var på marked og så noget garn, samlet af flere tråde i forskellige farver.. det var rigtig flot og så tænkte jeg at jeg selv kunne lave det, og det gjorde jeg. Først blev det prøvet af og jeg lavede en pose til mine hæklenåle, garnsaks og andre småting.

 Her er den første pude jeg er i gang med.


Jeg kan rigtig godt lide de mix, der kommer ud af det, både farverne og at det bliver så kraftigt. Så er det også nemt at lave og går hurtigt :)

16. januar 2012

Opskrift til puff

Jeg laver disse i garn der indeholder akryl, de er ikke så tunge og bliver ikke nemt jordslåede. 100% akryl er bløde og hvis man gerne vil have en puff der skrubbber lidt, så brug uld/akryl.. Det havde jo været skønt at lave dem i bomuld, men de bliver meget tunge.



Det eneste der bruges til disse er luftmasker og stangmasker.

Opskrift:

lav 4 luftmasker og saml det til en ring.
Lav herefter 40 luftmasker og hækl det fat i første maske ( dette er løkken til at hænge den i)

Runde 1: Lav 2 luftmasker og lav herefter 40 stangmasker igennem ringen. Luk runden.(40 masker)
Runde 2: Lav 2 luftmasker og lav 3 stangmasker i hver maske, Luk runden. (120 masker)
Runde 3 og 4 laves ligesom runde 2. Runde 3 har 360 masker og runde 4 har 1080 masker.

Hæft enderne. rusk den godt så der er folder overalt, gør også gerne det efter hver vask, for at den holder faconen og ikke åbner sig.

God fornøjelse.

15. januar 2012

Pif paf puff

jeg er gået i gang med hækleriet, dejligt nemt og overskueligt, når nu jeg ikke lige har overskudet og ro til at strikke sjal.

Lige nu er det dejligt nemme projekter som denne vaskepuff. Det tager en aften så er der 1 færdig og det er da lige til at klare.. De er skønne, bløde og dejlige. Så kan de også smides i vaskemaskinen når det er tid til det :D En opskrift skal der selvfølgelig til og den kommer en af de nærmeste dage :D


Var også på besøg hos min veninde i dag og fik skønne armbånd :D Dejlige farver, er rigtig glad for dem.

9. januar 2012

Super inspirerende møde.

Jeg var i den heldige situation at komme ud til en kunstner, som ikke alene lever af det men også er kendt for de ting han laver.. En ting er selv at småklatte på et lærred, men at se professionelle kunstnere folde deres kreativitet, talent og erfaring ud er så spændende.. Jeg har en masse at lære og nyder at male.. Bare den energi der ligger i farverne er skøn, der har jeg vist været lidt hæmmet af at det skal se pænt og perfekt ud.

Jeg er ikke vild med alt kunst og heller ikke alt af hans, men sådan skal det jo være. Det jeg må tage med derfra er den enorme energi og lyst der driver ham. Der er virkelig meget at lære :)

Vi har på stald fredholm kort før, arrangeret en maleaften.. Det er sjovt som tingene så sker.

www.staldfredholm.dk

5. januar 2012

Vandt garn igen.

Jeg har i dag lavet penduler til min krystalbutik.. er rigtig godt tilfreds med dem.




Jeg er super heldig for tiden :D Nu har jeg vundet 5 nøgler bomuldsgarn fra Hæklelogen, da jeg deltog i deres slogan konkurrence. Dejligt og masser af projekter jeg kan sætte i gang.. ved dog ikke helt hvad det skal bruges til endnu, men finder hurtigt noget.

Den lille hund jeg har været ude for at finde er desværre stadig derude, vi har ikke kunnet få fat på den og sidder alle på nåle for nyt derude fra.. Håbet og de krydsede fingre forsætter. Han har nu været ude i 10 dage og må være ved at have det rigtig hårdt, heldigvis er der masser af mad han kan få, rundt omkring.

4. januar 2012

Årh stress og planlægning

Mit kreative gen er aldeles understimuleret i øjeblikket, jeg trænger til at sidde og strikke :D

jeg har i den sidste tid fået min side med sten og krystaller opdateret, samt lavet kurser mv.

Desuden har jeg de sidste dage trodset vejret, på jagt efter en hund der løb hjemmefra, den er desværre ikke fundet endnu, i forgårs havde jeg min hund med til at gå spor uden held, men har været nødt til at blive hjemme i dag og få ordnet nogle praktiske ting,  passet hesten mv.

Mit ginko sjal er ca halvvejs, men som sagt går det langsomt lige nu :D