30. oktober 2012

Super lækker give away

Se nu lige her..


Hele 2 gaver og nogle dejlige nogle det er :)
Kig ind på bloggen og deltag

http://gaevsegine.blogspot.dk/

27. oktober 2012

Lige en jule give away

På AlottesVerden har hun en dejlig give away, som bliver udtrukken den 15/11-12. Kig forbi og deltag :)


22. oktober 2012

Julestue i laden.

Vi holder i år julestue på stald fredholm, det foregår i festsalen, der er ikke varme på så for at beskrive det mere præcist kalder vi det laden :)

Der vil forhåbentlig være 6 stande, med alt muligt. Jeg står der selv, med vaske puffer, tørklæder, smykker, sten og krystaller og en del mere. En kommer med materialer til kreative ting, forventer en det laver lys og en der laver smykker.. har du lyst til at have en stand?

Vi holder åbent i foreløbigt hele november, hver tirsdag kl 10 - 13, hvor der er café og workshops man kan deltage i og hver torsdag aften kl 16 - 18. Hvis folk har lyst til at kigge forbi på andre tidspunkter, så finder vi også ud af det :)



Derfor er jeg også gået på jagt efter årets nye juleting.. sidste år var det store kranse, forrige år var det stjerner.. men har ikke lige fundet ud af hvad det skal være i år. Har du en god ide?


14. oktober 2012

Nålepuder og andre småting

Jeg så disse søde nålepuder på pinterest og var nød til selv at lave nogle.

De er meget nemme at lave, da de bare er lavet af 2 oldemorfirkanter, pyntet med bånd og knapper, eller hvad man har lyst til.
Min søster havde en del lapper liggende, som jeg har fået til at bruge. De bliver bare hæklet sammen, fyldt med fyldvat og pyntet med bånd, som strammes godt til og så til sidst en knap. Jeg købte nogle plast stoppenåle og satte en på hver pude.


Et par større oldemorfirkanter blev lavet til en taske.

Jeg er igang med en nakkepude, lavet af oldemorfirkanter og skal nok komme med en DYI på den.
Så har jeg lovet at prøvehækle en opskrift for Christina med bloggen Dyhr-kostow

Jeg har også lidt gang i strikkepindene og laver et throw i  kauni. Da jeg synes at kauni er for kradesende skulle det være noget jeg ikke har direkte på kroppen, så det blev til et throw som skal passe til en sort uldjakke. Her er starten på det.

9. oktober 2012

De der elskede familie opskrifter

Vi har en del opskrifter i familien, som vi alle bare elsker.. de er samlet og brugt i årevis, de fleste er dog pr hukommelse og derfor virkelig svære at lære..

Man skal altid bruge, lidt..., sådan ca .. og en sjat, det er ikke nemt hverken at huske eller at skulle lave noget første gang.

Derfor har vi besluttet at samle disse opskrifter i en familie opskriftsbog og begyndte på den i dag og vi fik et par stykker på plads, men vi kunne selvfølgelig ikke huske alle dem vi gerne vil have i bogen, da vi sad med det.

Min mor, søster og jeg.

Men det er en virkelig god ide at få dem skrevet op, sådan at vi har dem når min mor bliver i den alder, hvor hukommelsen begynder at glippe.(der er heldigvis lang tid til)