26. december 2012

Ahh julen overstået

Det er ikke noget nyt at det er stressende op til jul.. men i har julen været noget særligt, jeg har for første gang i evigheder haft inviteret gæster før jul. 2 fødselsdage skulle overståes og den 18 var det tøsehygge, 23 skulle der spises risengrød med min søster og nevø og så 2 gange uventede gæster juleaftens dag og juleaften skulle også holdes her..

Det har været rigtig dejligt og jeg har i de lidt sene timer lavet julepynt, til træet, så hverken nevøen på 3 eller kattekillingen kom til skade :)


Der blev lavet flagranke, glimmer kogler og gennemgået en del kasser for at finde de ting der ikke kunne skade.. normalt er mit træ udelukkende guld farver og med glaskugler, men i år er det blevet et lidt mere gammeldags træ.. Uanset farve og hvad der nu er på, så formår juletræer altid at være perfekte..


Rigtig glædelig jul og godt nytår.

8. december 2012

Ny blog og genoptaget hobby

Jeg har for et par år siden lavet en del ATC kort og nu er jeg igang igen.. Sammen med min veninde har vi lavet en blog kun om det LJ-atc.blogspot.com

Det er også blevet til en gruppe på facebook, så kom og vær med til en sjov og lidt anderledes hobby. https://www.facebook.com/groups/297710227014491/


3. december 2012

Design og strik

Jeg er gået i design mode og kunne rigtig godt tænke mig at lave nogle små nemme opskrifter og ting alle kan lave + putte deres eget touch på. Sådan at man har en basis opskrift, men kan alligevel gøre det helt sin egen. det kræver lidt tanker og prøven sig frem, men har heldigvis nogle strikkekyndige i min omgangskreds :)

Udover det er det jo julegave tid og der nørkles på forskellige gaver. Jeg har i år byttet pakkekalender med veninden og elsker de fine ting hun laver.. Har fået filtede futter, highlands wool garn og armbånd med kinesiske stjernetegn :) er spændt på hvad der ellers venter :)