30. november 2013

Advents give away

Dette er mit indlæg nr 60 og det skulle være en give away. Dog kommer den til at være på min hjemmeside www.isadea.dk så kig ind forbi, det kunne være at du fandt en julegave til nogen også.

Nu er det jo først advent i morgen, så den kommer ikke på før :)

Men der bliver en give away hver søndag i advent. Den bliver som sagt sat på i morgen og udtrukket tirsdag, så passer det med at den sidste bliver udtrukket juleaftens dag.

Jeg bruger random.org til at udtrække vinder.

Håber i er mange der vil deltage

28. november 2013

Snemands lygter

Jeg så denne her ide et sted og var nød til at prøve at lave den..

Det er vinglas malede som snemænd og koner, med fyrfadslys som kvasten på huen..

Synes de er ret søde og overvejer at lave dem med led lys indeni, men så i lidt udvandede farver og noget andet som kvast.

Men her er mit foreløbige forsøg.


P.s. fra nu af bliver det kun drenge :) synes han er pænest.

26. november 2013

Tid til julehygge

Jeg er lidt vild med disse træer og de er snart overalt :) Her er en super nem opskrift, som alle kan være med til at lave. Jeg laver den med nål og tråd, men kan også sagtens laves på ståltråd eller smykketråd. Du skal bruge, tråd og evt nål, saks, bånd og perler

.

Start med at binde en lille perle fast i enden af tråden, også sæt en perle på der kan ligne en stamme.
 

Derefter sættes båndet på, en perle og båndet strammes til om perlen.

 Fra nu er skal der skiftevis perle og bånd på tråden, og lav mindre og mindre buer. min første bue er lavet af 8- 10 cm bånd
.

 Sådan fortsættes der så meget eller lidt man ønsker,
 man kan også vælge perler der bliver mindre og mindre, det ser rigtig pænt ud.

 Så er der bare tilbage at hænge den op.
 

 God fornøjelse.

17. november 2013

Perlevævning

Som tiden går ændrer mine hobbyer sig lidt, skal prøve noget nyt eller noget bare lidt anderledes. Jeg er begyndt at perlevæve smykker, det er ret stort i USA men dk er ikke helt med endnu.. Jeg har lavet en hjemmeside med det, som hedder www.Isadea.dk , der er både smykker og tutorials, så du selv kan gå i  gang, jeg hjælper gerne :)


3. november 2013

Blog for beads

Der vil være en engelsk oversættelse herunder / in english further down the page.

Jeg har prøvet en masse forskellige perler til mine projekter, fra nogle helt billige til nogle meget dyre. Jeg er vildt glad for både swarovski og preciosa perler, de tilføjer noget andre glasperler ikke kan. Det gør smykkerne smukkere og mere skinnende, samt jeg godt kan lide at de ting jeg laver og sælger er af god kvalitet, så er preciosa perlerne uundværlige.

I tryed a lot of different beads for my projekts, some very cheap and some very expensive. I just love swarovski and especially preciosa beads, they add something regular glassbeads just cant. It makes the jewlery prettyer and more shiny and i like to make, the items i make and sell, with good quality bead and then preciosa is just indispensable.

                                Lavet med preciosa seedbeads/ made with preciosa seedbeads.


Nye hobbyer

Jeg er startet på at perlevæve smykker, det er rigtig sjovt og kræver lidt at få gjort.. her er et par af mine projekter.


Mine smykker går under navnet isadea og kan findes på facebook :)