19. november 2010

Kreativ morgen

Du kender sikkert de der morgener, hvor man bare er udhvilet, frisk og helt klar til dagen. Sådan havde jeg det i morges kl 7 og da jeg ikke havde andet jeg skulle, ja hvorfor så ikke begive mig ind i det kreative univers. Med pyjamas, sokker og te, gik jeg i gang med et par stjerner mere, fik lavet 6 samt taget billeder til opskrifterne på dem.

Jeg var oppe hos min mor i går og lave aftaler om årets kranse og pynt til kirkegården. Det gav en ny kunde, som altid er dejligt at få :-D Jeg har arbejdet meget med blomster før hen og nu er det kun på hobbyplan, men nyder meget at lave det. Jeg fik også lige en stak strikkede og hæklede ting til nisser, som bare skal hæftes og samles, hun havde også lavet de sødeste hæklede engle som skal med på marked.. skønt.

Min mors strikkede nisse ting.

Da jeg var ved at finde nogle hobby ting i dag, fandt jeg også lige disse fine perlestjerner jeg har lavet engang... nu kommer de frem igen og er ved at overveje om jeg kan lave en topstjerne til træet i perler.

Billedet er desværre ikke så godt.

2 kommentarer:

  1. Ej hvor er den sød - ja det er lige fremme i tiden med stjerne igen... Det lyder som en rigtig go ide med at lave en topstjerne på den måde, men nok også lidt af en udfordring :o)

    SvarSlet
  2. Ja jeg tror også at det bliver lidt af en opgave at lave den... men det er jo det sjove + jeg har en god undskyldning for at gå ud og købe hobbyting igen gg

    SvarSlet